Green Go Imagination | Szolgáltatásaink
20167
page-template-default,page,page-id-20167,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Szolgáltatásaink

Graphic Design, Illustration

Ha arculattervezés, webdesign, csomagolás tervezés: akkor stílus, ízlés, egyedi megjelenés.

Websites

Már azt se tudjuk, hogy mire fejlesztünk. Telefonra, tabletre vagy TV-re? Úgy néz ki, hogy számítógépet már nem is nagyon használunk. A túléles kulcsa az alkalmazkodás. Responsive weboldalaink alkalmazkodnak a képernyőmérethez. Az irodai monitoroktól át a retina display-es telefonokig.

Development

Kódolunk tehát vagyunk. A 21. század ninjái nem karddal hanem billentyűzet segítségével harcolnak a világ megmentéséért. Pontosvesszők, zárójelek és egyéb furcsa karakterek rengetegében vágunk utat az emberekhez. Személyre szabott fejlesztésekkel segítjük ügyfeleink munkáját. Mobilra, webre, felhőre.

Music & Composing

Hangolunk és hangolódunk, egyedi hangzásvilágokat teremtünk multimédia és web projektekhez. Kedvenc szavaink: kreatív, reklám, sound, design. Az elmúlt 15 évben számos filmhez és színházi produkcióhoz komponáltunk díjnyertes alkalmazott zenét. Singas Project zenekarunk a hazai és nemzetközi elektronikus ``future``-jazz zene meghatározó színfoltja.

Consulting

Szakértelmünket szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel: javaslunk, tanácsolunk, irányt mutatunk.

Photo & Video

Nem csak nézünk: látunk és láttatunk álló- és mozgóképen.