Green Go Imagination | Rólunk
20176
page-template-default,page,page-id-20176,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Rólunk

kores_portre

Szabó Kornél Dénes

yvy_portre

Franczia Yvette

zozo_portre

Csernák Zoltán Samu

marty_portre

Trapp Martin

Célunk, hogy innovatív szemléletmódot honosítsunk meg a hazai kommunikációs gyakorlatban. E célkitűzésben legfőbb támogatóink azok a hazai és nemzetközi partnereink v, akiknek kifejezett igénye  a mindenkori konzerv-megoldások, a kommunikációs tömegdivat elkerülése. Ők segítenek bennünket, hogy sajátos látásmódunk révén testre szabott, egyedi igényeik szerint felépített kommunikációval támogassuk őket a figyelem és az elismerésért vívott piaci és társadalmi küzdelemben. Jelentős tapasztalatunk van a vállalati kommunikáció, a termékmenedzsment területén, szívesen alkalmazunk új, formabontó, úttörő megoldásokat, Ugyanakkor a kreativitás számunkra nem öncélú és főleg nem főcél, hanem eszköz, ami a hatékonyságot és a beazonosíthatóságot segíti.

A kreativitás megadja a kommunikáció fényét, báját, élményét.

Tevékenységünket a stílus, az ízlés, a humor és az empátia formálják. Kreatív csapatunk karaktere, a területükön elismert szakemberekre épül és mentes az ötletgyilkos hideg hierarchiától, így hatékony, mint egy kommandó és szerethető, mint a The Beatles.